Nieuws

Seizoensstart bij BC Doorn

Vakantie is leuk natuurlijk, maar badminton nog leuker! Vandaar dat we de gelegenheid nemen om jullie alvast wat warm te maken voor de het komende seizoen.

 

Zoals jullie hier op de site en in de mail hebben kunnen lezen, begint het seizoen op 25 augustus a.s. Mocht je zolang niet kunnen wachten, dan bestaat er nog de mogelijkheid om met een aantal enthousiastelingen op woensdagavond in Hoenderdaal in Driebergen te spelen (van 20.00 tot 22.00 uur).

In het nieuwe seizoen hebben we slechts één jeugdteam. Dat klinkt nogal negatief, maar dat is het niet, want de meeste jeugdleden van vorig jaar zijn doorgeschoven naar de seniorencompetitie. We hebben volgend jaar dan ook niet minder dan 7 seniorenteams en dat is een geweldige prestatie! BC Doorn speelt volgend seizoen met 4 mixteams en 3 herenteams. De teamindeling heb je op 14 juni per mail ontvangen.

De indeling in de competie kun je vinden op http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/clubteams.aspx?id=A040C2B2-843A-4C14-A6C5-140209B5A6D2&cid=18

Hier vind je het overzicht van de Doornse teams en ook de wedstrijddatums van je eigen team. Niet alle datums zijn definitief. Er kunnen nog aanpassingen plaatsvinden tot eind augustus.

Het is nog ver weg, maar de clubkampioenschappen vinden plaats op zondag 9 april 2017. En nu we toch met verre datums bezig zijn: het seizoen eindigt op 18 mei 2017. Maar daar willen we nog lang niet aan denken.

Graag zien we jullie allemaal op donderdag 25 augustus a.s. Om 19.00 uur begint de training voor de jeugd, waarna om 19.30 uur de training voor de competitiespelers (inclusief de gevorderde jeugd!) begint. Een afmattend uurtje later is het dan tijd voor vrij spelen.

Graag zien we jullie allen!

 

P.S. Nieuwe leden en belangstellenden zijn natuurlijk altijd welkom!

« Terug

» Nieuws archief