Nieuws

Gratis kennismaken met badminton bij BC Doorn

Zin om kennis te maken met een verslavende en dynamische sport? Bij een vereniging die gezelligheid net zo belangrijk vindt als sportief en gezond bezig zijn? Kom dan eens langs op de open avonden van Badmintonclub Doorn.

De combinatie van snelheid, techniek en tactiek maakt badminton een fascinerende sport waar je nooit genoeg van krijgt. En het mooie is: jong en oud kunnen het snel leren. Zelfs als je nog nooit een racket hebt vastgehouden, kun je binnen vijf minuten badmintonnen. Je speelt binnen de kortste keren een leuke partij, waarbij je tegelijkertijd aan je conditie werkt.

Wie eens vrijblijvend kennis wil maken met badminton, is welkom op één van de open avonden van BC Doorn. De data zijn: donderdagavond 15, 22 of 29 september.

Jeugd tot zestien jaar kan vanaf zeven uur vrijblijvend meespelen. Wie ouder is dan zestien, is vanaf half negen welkom. Aanmelden hoeft niet. Wel graag zaalsportschoenen meenemen.
 

Uitstekende sfeer

Badmintonclub Doorn speelt tot eind mei elke donderdagavond in Sporthal Steinheim. De sfeer op de speelavonden is uitstekend en nieuwe leden worden goed opgevangen.

Naast de clubkampioenschappen vindt in de loop van het jaar een aantal bijzondere activiteiten plaats. Voorbeelden zijn het Herfsttoernooi, het Oliebollentoernooi en het Oranjetoernooi. 
Wil je ook spelenderwijs aan een betere conditie werken? Aarzel niet en kom eens langs bij Badmintonclub Doorn! Meer informatie is te krijgen elders op de site van BC Doorn of 0343 - 41 36 10 (Joost van Klink).

 

« Terug

» Nieuws archief