Nieuws

Doorn vs rest van Nederland: 29-27

Na de eerste competitieronde kunnen we als club in ieder geval zeggen dat we voor staan op de rest van Nederland! Er werden in de eerste ronde in totaal 29 wedstrijdpunten gescoord en 27 punten aan de tegenstanders gelaten.

Doorn 1 (mixteam) verloor de wedstrijd tegen Apollo 2 met 5-3. In de dubbelpartijen werd er goed gescoord, maar in de singles kan nog progressie geboekt worden. Anton en Frank wonnen hun dubbel en datzelfde deden Margriet en Roos. Van de singles wist alleen Margriet een punt te scoren.

Doorn 2 mix (het jeugdteam dat nu in de seniorencompetitie speelt) ging ook met een 5-3 verlies naar huis. Sanne en Valquiria wisten hun singlepartijen en hun gezamenlijke dubbelpartij te winnen. Frank en Wessel speelden nog een driesetter in hun dubbel, maar wisten die helaas niet in winst om te zetten.

Doorn 3 mix ging wel met een 5-3 winst naar huis tegen Gova 3. De eerste dubbels van Lucas/Willem en Annemijn/Lia leverden meteen 2 punten op. Lucas en Lia wisten hun singles ook te winnen, waarna Annemijn en Willem het laatste punt scoorden in de gemengd dubbel. Lia en Roan kwamen nog dichtbij een zesde punt, maar moesten de derde set met 21-18 aan de tegenstander laten.

Mannen 1 scoorde een 6-2 overwinning tegen Amersfoort M1. Makkelijk ging dat allemaal niet, want Justin en Leon verloren beiden hun singles. Rene en Peter moesten nog alle zeilen bijzetten om via de derde set hun singles te winnen. In de dubbels waren alle heren toch een maatje te groot voor de tegenstander.

Mannen 2 was al vroeg op reis naar Apeldoorn, waar WSV M1 wachtte. In deze wedstrijd werden de punten gelijkelijk verdeeld. In de dubbels werd het 2-2 en ook in de singles ging het gelijk op.  Paul en Hans wisten hun singles met een overwinning te bekronen. Paul was bovendien in beide dubbels succesvol, dus nog ongeslagen!

Mannen 3 had een uitstekende dag door het eerste mannenteam van Ellaar met 7-1 te verslaan. Alleen de dubbel van Ton en Robert ging verloren in drie sets. Ralph en Raymond haalden hun dubbel wel winnend binnen. De andere partijen werden allemaal in winst omgezet. Een uitstekend resultaat met een koppositie in de poule!

Dit jaar hebben we maar één jeugdteam: de J1 met Jeroen, Sander, Thomas, Inge en Suzanne. De eerste wedstrijd (tegen OSM J1) ging helaas verloren met 1-7, waarbij alleen de mannendubbel van Jeroen en Sander in winst werd omgezet met een 21-19 in de derde set. Een mooie basis om de volgende wedstrijden op terug te vallen.