Nieuws

Rest van Nederland slaat terug!

We schreven twee weken geleden nog dat BC Doorn de rest van Nederland had verslagen met 29-27. Nou, dat viel blijkbaar niet helemaal goed bij de rest van Nederland. Er werd flink wraak genomen: 16-40.

(team Mannen 3)

Het eerste team (mix) had vrijaf. Doorn 2 behaalde een gelijkspel in Apeldoorn tegen WSV Badminton. Valquíria en Sanne wisten hun singles en hun gezamenlijke dubbel in winst om te zetten. De mix van Sanne en Wessel vormde het vierde punt voor de ploeg. Doorn 2 staat nu op de vierde plek in de poule.

Doorn 3 bezet de vijfde plek in hun poule. Tegen 't Pluumpje uit Eerbeek werd dit weekend verloren met 3-5. De punten werden gescoord door de dames Annemijn en Lia in de dubbel, Roan in de single (met een heel mooie 22-20 in de derde set!) en de mix van Annemijn en Lucas.

Bij de mannenteams ging het - met uitzondering van de M1 - beduidend minder. Mannen 1 moest thuis optreden tegen Beca M2. Met uitzondering van de single van Leon werden alle partijen met redelijk wat overwicht gewonnen (7-1). Mannen 1 staat nu tweede in de poule.

Mannen 2 moest het forse verlies van een week eerder nog verwerken (1-7). Helaas was Karel verhinderd en Hans nog geblesseerd, waardoor het team toch wat verzwakt is geraakt. Er werd nu redelijk kansloos verloren met 8-0. Het team is in twee weken tijd van de eerste plaats naar de vijfde plaats afgezakt. De komende rustperiode maar goed nadenken hoe deze tegenslagen om te keren.

Mannen 3 had het ook al niet makkelijk. Van Loosdrecht BV werd verloren met 1-7. Toch begon het goed toen Robert en Ton in drie sets de eerste wedstrijd wonnen. Helaas werden de overige partijen allemaal in twee sets verloren. De ploeg staat nu derde in de poule.

Onze jeugdploeg, Doorn J1, moest tegen Castellum J1. Helaas wist alleen Jeroen Hagenus zijn partij te winnen. De andere partijen vielen ten prooi aan de ploeg uit Vleuten-De Meern. Het jeugdteam bungelt helaas onderaan in hun poule. Maar gezien het puntenaantal van de andere ploegen is er nog goede hoop dat die laatste plaats verlaten kan worden.

Dan de hoop maar gevestigd op de najaarscompetitie. Onze eerste team van deze competitie moest afgelopen donderdag al in Doorn spelen tegen 't Veen. André en Wimco konden helaas net de mannendubbel niet winnen (18-21 in de derde set). De rest van de partijen geeft duidelijk aan dat de tegenstander niet voor niets eerste in de poule staat. Het Doornse team staat nu op de vierde plek.

Al met al duidelijk ruimte voor verbetering voor de meeste teams. Gelukkig is de competitie nog jong en kan daar nog flink aan gewerkt worden.

« Terug

» Nieuws archief