Nieuws

Doornse teams goed op weg in de competitie

De competitie is halverwege en dus een mooi ogenblik om eens te kijken waar onze teams staan en hoe de vooruitzichten zijn.

Mix

Ons eerste mixteam (Margriet, Roos, Marcel, Anton en Frank) speelt in de 3e klasse, afdeling 1. In een poule van 7 ploegen staan ze halverwege de competitie op een keurige 3e plaats. De achterstand op de nummer 2 (34 punten) is 13 punten. Zal het nog mogelijk zijn om in de tweede helft een plaatsje te stijgen?

Het tweede mixteam speelt ook in de 3e klasse, afdeling 7. Onze jongeren (Valquíria, Sanne, Frank en Wessel) doen het heel aardig in hun eerste jaar bij de senioren. Ze staan in een poule van 8 ploegen op de derde plaats met een achterstand van 2 punten op de nummer 2. Ook daar liggen dus mogelijkheden om nog hogerop te komen.

Het derde mixteam (Annemijn, Lia, Roan, Lucas en Willem) staat in een poule van 8 ploegen op de vijfde plaats. Ook hier liggen er nog kansen om hogerop te komen, want van plaats 2 t/m 6 ligt het nog dicht bij elkaar.

 

Mannen

Bij de mannencompetitie hebben we dit jaar ook 3 teams. Het eerste team in de hoofdklasse (Justin, Joost, Leon, Rene en Peter) is uitstekend bezig. Van de 7 partijen werden er 6 gewonnen en 1 gelijkgespeeld. Met 44 punten gaat de ploeg aan de leiding in de poule. Op weg naar het kampioenschap?

Het tweede mannenteam (Karel, Hans, Freek, Bart en Paul) speelt in de eerste klasse. Ze zitten in een spannende poule waar het nog alle kanten op kan. Op dit moment staat het team op de 4e plaats (poule van 8) met een achterstand van 9 punten op de leider van de poule. In het begin van de competitie ging het nog wat stroef maar het gaat steeds beter, getuige de uitoverwinning in de laatste wedstrijd tegen de koploper Apollo.

Het derde mannenteam (Robert, Ton, Ralf en Raymond) staan op de 4e plaats in een poule van 7 in de 2e klasse mannen. Met 28 punten zijn ze los van de onderste regionen en kan de blik naar boven gericht.

 

Jeugd

Ons enige jeugdteam heeft het helaas een stuk moeilijker. Ze bezetten de laatste plaats in de O19 mix klasse 1. Suzanne, Inge, Jeroen, Thomas en Sander doen hun best, maar het niveau is duidelijk wat hoger. Vooral een jaar dus om veel te leren zodat volgend jaar het geleerde in de praktijk kan worden gebracht.

 

NJC

We hebben ook een team in de najaarscompetitie. In een poule van 5 ploegen bezet het team plaats 5. Plezier staat echter voorop bij Patty, Debby, Andre en Wimco en daar zit het wel goed mee!

 

Samenvattend kunnen we zeggen dat de club het niet slecht doet. De meeste teams in de subtop met duidelijk kansen om nog te stijgen, M1 staat zelfs aan kop. Veel spelers beginnen een beetje warm te draaien, dus wie weet kunnen we aan het eind van de competitie flink feesten!

« Terug

» Nieuws archief